Hej!

Nu har det gått närmare tre månader sedan jag senast skrev ett brev. Det är otroligt hur snabbt tiden går. Det är ofattbart att det redan är juni. Det var ju precis februari, inte sant? Hur som helst är jag glad över att sommaren är här och tacksam över de senaste dagarnas fina väder. Om bara resten av sommaren kunde bli lika fin. Min erfarenhet är att om det är varmt i maj så blir resten av sommaren dålig. Så har det varit de senaste åren. Jag hoppas verkligen att det blir annorlunda i år.

Nej, nog talat om vädret. Magasinet har nu funnits i fyra och en halv månad och under denna tid har vi haft närmare 15 000 unika besökare. Det är vi jätteglada över! Stort tack till er alla! Vilka artiklar är det då som har visat sig mest populära? Jo, dessa fem:

Det har säkert inte gått er förbi att på lördag är det dags för prinsessbröllop. För att uppmärksamma detta kommer vi att under den kommande veckan ha ett bröllopstema. Varje dag kommer vi att publicera en ny artikel med koppling till detta ämne. På själva bröllopsdagen kommer vi även att twittra och frekvent uppdatera facebookflödet. Vi planerar även att spela in en podcast som ni kommer ha möjlighet att ladda ner.

HRH+PrincessMadeleineMrONeill_TheRoyalCourtSWE-Photo_Brigitte_Grenfeldt

Förutom temat ovan har vi fler saker på gång. Under sommaren kommer vi att spela in och publicera videoreportage från olika spännande ställen i Sverige – vi kommer bland annat att besöka ett antal slott. Vi kommer även att publicera de följande delarna i vår serie om kejsarinnan Alexandra samt varannan vecka delarna i vår följetong När syrener blommar. På onsdag besöker jag P4 Dalarna för att mellan 12.05 – 12.30 berätta om magasinet och mitt eget historiska intresse. Jag kommer att publicera länken på facebook. Har du inte gillat oss än – passa på att göra det nu.

Nej, nu är det dags för mig att avsluta detta spretiga brev. Jag önskar er en fortsatt trevlig söndag.

Vänliga hälsningar, lindblom

Erika Lindblom

Chefredaktör

En reaktion på ”Brev från redaktören

  1. Syd James skriver:

    Good work! /SJ

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: