Välkommen till Madame Scandaleuse Magazine!

welcome

Härmed hälsar vi dig hjärtligt välkommen till Madame Scandaleuse Magazine – Sveriges enda onlinemagasin med inriktning på kungligheter från förr, viktorianska och edwardianska kläder, smycken, juveler, palats och mycket mer! Varje dag kommer vi att publicera intressanta och spännande artiklar. Vår ambition är att artiklarna ska hålla hög kvalitet och samtidigt vara underhållande och lättillgängliga. För att du inte ska missa en enda artikel kan du prenumera på Madame Scandaleuse Magazine via mail eller följa oss på Facebook.

Vi uppmuntrar dig till att vara aktiv här på Madame Scandaleuse Magazine genom att att kommentera artiklar och delta i  intressanta diskussioner. Kanske är du övertygad om att tsarfamiljen inte mördades i Ekaterinburg utan överlevde? Klicka då upp artikeln ”Överlevde Alexandra Feodorovna och hennes döttrar massakern i Ekaterinburg?” och dela med dig av dina tankar!

Magasinets redaktion består för närvarande av tre personer; chefredaktör Erika Lindblom som under flera år drev bloggen Madame Scandaleuse samt skribenterna Linnéa Mähler och Axel Röllbäck. Mer om redaktionen kan du läsa under fliken ”Vilka är vi?”. Om du är intresserad av att ingå i teamet, skicka ett mail till madamescandaleuse@hotmail.com.

berlockFör att fira lanseringen av Madame Scandaleuse Magazine lottar vi ut tre stycken berlocker. Det enda du behöver göra för att delta är att dela detta inlägg på Facebook samt skriva en kommentar nedan om att du är med och tävlar. Tävlingen pågår fram till fredagen den 18 januari.

Imorgon klockan 08.00 kommer den första artikeln att publiceras. Medan du väntar kan passa på att du läsa de artiklar som redan finns publicerade och som tidigare funnits på Erika Lindbloms blogg.

Vi hälsar dig återigen välkommen och önskar dig många timmar trevlig läsning! Vad tycker du om nya Madame Scandaleuse Magazine? Kommentera nedan och dela med dig av din åsikt. Vi är hemskt nyfikna!

22 kommentarer

Kommentera